Till toppen

Jobb

 
Vi gör en hel del roliga saker på jobbet. Men ibland kommer det tillfällen, precis som på alla jobb kan jag tänka mig, då man även tvingas göra de tråkiga delarna. Då är det bara att bita ihop och göra det bästa åt saken.

 
 
0 kommentarer

Omslagsbrud

 
Tänk va roligt att få bli omslagsbrud för en tidning! Och vet ni va? Nu har jag fått chansen. Weeehoo! Svettig, oduschad med flagnande hy likt Michael Jackson ställde jag upp i en tävling på bröllopsmässan i Stockholm. Så om ni nu ändå inte har något vettigare för er så klicka på bilden, skriv in er mailadress och klicka på rösta så vore jag jätteglad! Tänk va coolt att bli sminkad, påklädd, piffad och fotad på riktigt.
(Elin du får hänga med upp som personligt stöd) 
 
1 kommentarer

Nu äntligen...

är inbjudningskortet till bröllopet lagt på tryck, kuverten är fixade och andra hemliga specialsaker till inbjudan är inhandlade. Jag hoppas vi får dom från tryckeriet så snart som möjligt så jag kan sätta igång med pysslandet. Jag ska ju såklart aldrig göra något på samma sätt som alla andra så det fick bli en rolig liten tvist på det hela :) Vill inte visa än hur dom ser ut men här får ni en blurrad liten sneak peak. Man ser inte så mycket mer än vilka färger det ska bli. Jag är väl fröken rosa så det valet var väl ganska självklart. Sen blev det också min nya favoritfärg, en grönturkos nyans.
Jag lovar att visa mer sen när dom väl är utskickade till alla våra gäster.
Whaaaaaa!!! Jag ska gifta mig!! 
0 kommentarer